Ministerie van Justitie en Veiligheid
geen max tarief
Zuid-Holland
36 uur per week
14 juli 2022
14 juli 2023
In Vlissingen wordt op dit moment het Strategisch Kenniscentrum ondermijnende Criminaliteit (SKC) opgebouwd. Communicatie is een belangrijk instrument om met name stakeholders (en burgers) te informeren over hetgeen het SKC gaat doen en bijdragen aan de bestrijding van ondermijnende criminaliteit. Het SKC trekt de komende 2 jaar uit – tot de zomer 2023 – om uit te groeien tot een kenniscentrum dat in samenwerking met (private) partners geïntegreerde, ondermijningsbeelden oplevert (bouwfase). Het SCK verwacht de eerste helft 2022 een eerste ondermijningsbeeld op te leveren.
Het SKC gaat – aldus het concept plan van aanpak - bestaan uit “een multidisciplinair team waarbij participerende partijen samenwerken met meerdere private partners – waaronder internationale partners en wetenschap - die een eigen unieke inhoud, expertise en/of netwerk inbrengen. Op basis van de beschikbare informatie bij alle betrokken partners kan het strategisch kenniscentrum een periodieke analyse maken, waardoor een integraal beeld in trends en ontwikkelingen van georganiseerde ondermijnende criminaliteit ontstaat. Daarmee bieden zij landelijke, regionale en lokale partners, inclusief het MIT, bruikbare strategische inzichten. Prioriteiten en interventies kunnen zo op basis van volledige informatie worden afgestemd.” Aandachtspunt is dat het SCK volgens de scrum methode te werk zal gaan. Dit betekent werkenderwijs leren en ontwikkelen in afgebakende tijdsperiodes. Deze aanpak zal (deels) ook voor de communicatie gelden. Op dit moment heeft het SKC de beschikking over een pand in Vlissingen, een kwartiermaker en een aantal mensen die voor het SKC werken. Het centrum zal worden bemenst vanuit een aantal deelnemende organisaties (politie, KMar, Douane, FIOD, OM) en zal uiteindelijk ongeveer 25 FTE tellen. Met zes private partijen worden samenwerkingsmogelijkheden verkend.
Aangezien het SKC deel uitmaakt van DGO zal er vooralsnog samen worden gewerkt met de managementondersteuner van DGO en met de projectsecretaris SKC vanuit Den Haag.
Functiebenaming en beschrijving werkzaamheden
Als managementondersteuner ben je verantwoordelijk voor de secretariële en administratieve ondersteuning van de kwartiermaker. Je bent het aanspreekpunt voor in- en externe contacten en draagt zorg voor de voorbereiding van afspraken en vergaderingen van de o.a. de kwartiermaker. Van de managementondersteuner wordt een grote mate van senioriteit, proactiviteit en zelfstandigheid vereist. Je fungeert als buffer voor de kwartiermaker in een gevoelige en hectische politiek-bestuurlijke omgeving. Je bent sterk in complex agendabeheer en je bewaakt complexe informatiestromen. Daarnaast ben je goed in het plannen en organiseren van diverse processen en procedures. Je kunt je zowel mondeling als schriftelijk (e-mail) goed uitdrukken met oog voor de politiek-bestuurlijke omgeving. Je bent representatief, dienstverlenend en draagt zorg voor een goede ontvangst van bezoekers. Je onderhoudt collegiale contacten met de andere secretariaten binnen het DG. Je bent loyaal en flexibel, stelt hoge eisen aan de kwaliteit van de geleverde prestatie en streeft naar voortdurende verbetering van processen en resultaten. Je gaat zorgvuldig om met vertrouwelijke stukken en gegevens. Hierbij gelden de volgende taken:
Deze inhuuropdracht verloopt via een aanbesteding. De opdrachtgever heeft eisen en wensen opgegeven. Aan de eisen moet je voldoen om kans te maken. Op de wensen kun je punten scoren.
Zo werkt onze dienstverlening
Ontvang direct alle opdrachten en marktontwikkelingen in je mailbox